Selecteer een pagina

groepsvervoer-1

Vervoer Sint Petersburg: Taxi, Mini-Bus, Touringcar

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen wij voor U vervoer regelen. U kunt natuurlijk besluiten om alles per openbaar vervoer te doen: Metro, Tram, Stadsbus of Openbare minibus. U zult merken, dat U daarbij op een aantal problemen kunt stuiten, die met ons vervoer voorkomen worden.

Wij hebben veel ervaring opgedaan in het gidsen en begeleiden van gehandicapten in Sint Petersburg. De stad en omgeving zijn vaak slecht toegankelijk voor rolstoelers, maar we hebben altijd oplossingen gevonden. We kunnen zonder meer zeggen, dat we ervaren zijn in het begeleiden van gehandicapten. Lees meer

Wij leveren: vervoer op maat.

Auto

Bent U met zijn tweeën, dan regelen we een auto met chauffeur. Per uur betaalt U: € 20,– (auto + chauffeur), en U betaalt onze gids.

Minibus

Komt U met een groter gezelschap, dan wordt het interessant om een minibus te huren. U betaalt per uur € 25,– (minibus + chauffeur) + 1 uur extra per dag in verband met de tijd van en naar de garage. Daarnaast betaalt u het uurloon van onze gids.

Touringcar

Als U met een gezelschap van meer dan 20/ 25 personen komt is het verstandig om voor de belangrijkste dagen een touringcar te huren. Het is vrijwel ondoenlijk om met grote groepen in Sint Petersburg van het openbaar vervoer gebruik te maken. Of het past niet, of er raken mensen verloren. De kosten van de huur van een touringcar kunt U het beste van tevoren laten uitrekenen. Dat hangt namelijk af van hoeveel dagen, hoeveel uur per dag enzovoorts.

Voor alle gehuurde vervoermiddelen geldt: ze zijn comfortabel en veilig.

Neem contact met ons op per e-mail of per telefoon.

 

vervoer Sint Petersburg