Selecteer een pagina

Sint Petersburg bezoeken in de winter

gids ter plekke

Actueel – winter in Sint Petersburg

De kerstvakantie komt er aan. Een verblijf in Sint Petersburg in deze periode van het jaar heeft een bijzondere sfeer. In de wintermaanden is Sint Petersburg een aantrekkelijke stad. Natuurlijk is het koud. Natuurljk valt er sneeuw. Maar binnen is het warm en gezellig. Een bezoek aan de Hermitage, aan het Russisch museum, of het Catharinapaleis wint aan kracht als het buiten koud is. De restaurants en cafés zitten vol en het is er aangenaam verpozen. De straten zijn van half december tot half januari verlicht. Kortom: een sprookje. Laat u begeleiden door onze gidsen. Ze brengen u door kou en sneeuw op de mooiste winterplekken. Wat u er aan overhoudt? Onvergetelijke herinneringen.

Gids ter plekke:

Gids (Nederlands- of Engelstalig) in Sint Petersburg:

Individueel (of met een kleine groep: gezin, klein gezelschap 3 tot 4 personen, kleine groepen tot 10 personen.

Of: grote gezelschappen: 50 tot 100 personen en meer). Het eerste contact verloopt via: Rusland Reizen Nederland.

RuslandReizen brengt U in contact met één van onze Nederlandstalige gidsen in Sint Petersburg.

Wij gaan ervan uit, dat U zelf de vliegreis boekt, U draagt zelf zorg voor het verkrijgen van een visum. (RuslandReizen kan U hierin adviseren en/of de visum-uitnodiging verzorgen)

U regelt zelf Uw verblijf in St. Petersburg, maar U kunt ons hierover van tevoren raadplegen. (Bij ons kunt u kiezen voor een verblijf in een 4-sterrenhotel, of voor een verblijf in een luxueus appartement. Indien U kiest voor een verblijf in een 4 sterrenhotel is dit in het centrum van St. Petersburg op basis van een 2 persoonskamer. (Voor een 1 persoonskamer is toeslag vereist).Hotel op basis van overnachting en ontbijt.)

De Russische gids is Uw aanspreekpunt in St. Petersburg. U kunt gebruik maken van de gids wanneer U dat wilt, maar U dient dat van tevoren af te spreken. Onze gidsen zijn opgegroeid in St. Petersburg en kennen als geen ander de stad in al zijn facetten.

Cruisereizen

Wie aanmeert tijdens een cruisereis langs Sint Petersburg kan gebruik maken van een Nederlandstalige gids. Wij regelen het korte verblijfsvisum voor u. Plus het vervoer vanaf het schip. De kosten hiervoor vindt u terug op de homepage van deze website.