Selecteer een pagina

appartementen

Appartement in St. Petersburg.

Wij bemiddelen in de huur van appartementen.

Sint Petersburg: De dure appartementen bevinden zich in de nabijheid van het centrum (Nevski Prospekt) van St. Petersburg. De goedkope bevinden zich in de buitenwijken.

€ 130,– per nacht (geschikt voor maximaal zes personen – 3 slaapkamers)

Dit appartementen is voorzien van koud en warm water, gas en elektriciteit. Verder is er telefoon en televisie (russische kabel).

Het appartement is voorzien van een badkamer, toilet, zit- slaapkamer, en twee aparte slaapkamers.

U kunt zelf koken.

In de buurt bevindt zich een supermarkt, waar U de benodigde boodschappen kunt doen. De openingstijden zijn 24 uur per dag, ook in het week-end.

In de omgeving bevinden zich voldoende cafe’s en restaurants om menige avond gezellig door te brengen, maar door de gunstige ligging kunt U te voet St. Petersburg in en terug komen wanneer U dat wenst. U bent daarin niet afhankelijk van openbaar vervoer.

Wij halen U eventueel op van het vliegveld en brengen U naar het appartement.Of: wij wachten op U in het appartement.

Aan het begin van Uw verblijf krijgt U de sleutels en uitleg over alles. Aan het einde van Uw verblijf rekent U af en levert U de sleutels in.

De kosten per dag bedragen € 130,–. Dit is de all-in prijs.

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld met drie paren het appartement te huren. U betaalt de totaalprijs dan met zes mensen. Een gunstig alternatief tegenover een verblijf in een hotel.

Interesse? Neem met ons contact op: (zie contactgegevens).

Foto’s:

 

 

 

Appartement in Moskou:

Omschrijving appartement (€ 70,- per nacht)

Studio appartement voor 2-3 personen ligt in een buitenwijk van Moskou. Er zijn uitstekende openbaar vervoer verbindingen. Het duurt ongeveer 20 minuten om het dichtbijzende metrostation te bereiken (Schyolkovskaya). Vervolgens brengt de metro U binnen 19 minuten naar het Rode Plein, het historische centrum van Moskou. Het appartement bestaat uit 1 woonkamer met keuken. In de lichte keukenhoek vindt U een elektrische kookplaat met vier kookplaten, wasmachine, waterkoker en eettafel. U kunt zelf thuis koken. In de woonkamer treft U een zit/slaapbank ( 2 pers.), en een eenpersoons zit/slaapbank en leunstoel aan. Het is voorzien van verwarming / air-conditioning, radio/tv en Internet-verbinding, en groot balkon met een mooi uitzicht. In de gang treft u een koelkast met vriesvak aan. Er is ook een complete badkamer, met douche, wastafel en toilet. Op loopafstand van de woning vindt U de supermarkt en winkeltjes. Vlakbij het metrostation Schyolkovskaya vindt U ook een Centraal busstation van Moskou, een vertrekpunt, van waaruit intercity bussen vertrekken in alle richtingen, bijvoorbeeld als U de steden van Gouden Ring van Rusland wilt bezoeken: Nizhniy Novgorod, Kostroma, Sergiev Posad, Soezdal, Vladimir enz.”

Foto’s: